SUUNNISTAJAPANKKI

Suunnistajapankki on järjestelmä, jonka avulla yksittäinen suunnistaja voi yrittää löytää itselleen joukkueen Venlojen tai Jukolan viestiin TAI joukkue voi yrittää löytää itselleen puuttuvan suunnistajan. Suunnistajapankin käyttö on varsin yksinkertaista. Ihan ensimmäiseksi kannattaa luoda itselleen oma henkilökohtainen Jukola-tili täällä, sillä suunnistajapankkia ei pysty käyttämään ilman Jukola-tiliä.

Suunnistajapankiin ilmoittautuminen:

1) Kirjaudu sivulle https://registration.jukola.com/?kieli=fi&kisa=j2022&suunnistajapankki=nayta omalla Jukola-tililläsi
2) Valitse oikea valikko: ”Joukkuetta etsivät suunnistajat” TAI ”Suunnistajaa etsivät joukkueet”
3) Täydennä kaikki kohdat. Kannattaa kertoa lyhyesti ja ytimekkäästi omat toiveet/taitotaso.
4) Muista ottaa järjestelmän sinulle antama PIN-koodi muistiin (PIN-koodista tulee myös ilmoitus sähköpostiisi)
Kun ilmoitus on jätetty Suunnistajapankkiin, kuka tahansa Suunnistajapankkiin kirjautuva henkilö pystyy näkemään kaikki muut täydentämäsi tiedot paitsi sähköpostiosoitteesi.

Henkilön/joukkueen etsiminen Suunnistajapankista:

1) Kirjaudu sivulle https://registration.jukola.com/?kieli=fi&kisa=j2022&suunnistajapankki=nayta omalla Jukola-tililläsi
2) Lue esillä olevasta listauksesta oikeaa listaa (ylempänä on yksittäisten suunnistajien lista, alempana suunnistajaa etsivien joukkueiden lista)
3) Kun löydät kiinnostavan ilmoituksen, SOITA kyseiselle ilmoittajalle.
4) Mikäli pääsette sopimukseen suunnistettavasta osuudesta, pitää ilmoitus poistaa Suunnistajapankista PIN-koodin avulla.

 

Poistamisen voi suorittaa joko ilmoittaja itse tai se henkilö, joka on ilmoittajalle soittanut (tällöin ilmoittajan täytyy kertoa oma PIN-koodinsa soittajalle).

Joukkueeseen liittämisen jälkeen vastuu juoksijan informoimisesta on sillä joukkueella, johon juoksija on liitetty. Juoksijan ja joukkueen on syytä sopia heti aluksi kaikista joukkueessa juoksemiseen liittyvistä yksityiskohdista (maksut, osuus, palautuskartat yms.)

Suunnistajapankin käyttö ei vaadi yhteydenottoa Jukola-toimistoon, vaan sitä käyttävät yksityishenkilöt / joukkueiden edustajat itse. Mikäli PIN-koodi on päässyt katoamaan, voit kysyä sitä Jukola-toimistolta (toimisto.2022@jukola.com). Yksi henkilö voi jättää suunnistajapankkiin useammankin ilmoituksen ja ilmoittaa vaikka muitakin perheenjäseniä suunnistajapankkiin.