TALKOOLAISTIEDOTE

Talkookäsikirja

Oheisessa talkookäsikirjassa on oleelliset Lukkari-Jukolan talkoolaisen asiat koottuna.

 

Talkootiedote kesäkuu II

Huomenna on meillä joulu ja juhannus yhtä aikaa samalla kertaa! Mahtavaa, että olet mukana organisaatiossa! Meitä talkoolaisia on kuin onkin yli 1500, se on hieno määrä! Tuhat talkoolaista onkin jo saanut talkooinfosta materiaalinsa ja lisää jaetaan koko ajan. Toivottavasti olet jo saanut itsellesi sovittua hyvin työvuoroja ja tiedät, mihin aikaan talkoita teet. Muutama työvuoro meillä olisi vielä tarjolla ja toivomme, että saisimme niihin innokkaita tekijöitä:

– Koulumajoitus. Koulumajoitusten ovivahdin pestiin tarvitaan vielä lisää väkeä molemmille kouluille useisiin vuoroihin. Katso, löydätkö täältä itsellesi sopivan: Talkoomajoituksen työvuorolista

– Jukola-kauppaan kaivataan apumyyjiä koko viikonlopun ajan. Varsinkin la klo 11-21 ja su klo 9-12 ja 15-19. Ilmoittutuminen talkooinfossa.

Ja muistathan pitää työvuorosi antajan ajan tasalla, jos sinulla tulee este, ettet pääsekään suorittamaan työvuoroasi!

 

Liikenne

Turun suunnasta kulku Mynämäkeen tapahtuu lauantaina Kustavintien kautta, opasteet moottoritiellä heti Raision jälkeen. Muista lähteä hyvissä ajoin liikkeelle! Alueen tieverkkoa ei ole mitoitettu Jukolan liikennemäärille ja tiet ruuhkautuvat pahoin. Isoimmat liikenneruuhkat ajoittuvat lauantaiaamupäivään. Ruuhkien odotetaan hellittävän sunnuntaina kello 17 mennessä. Tapahtuma hidastaa liikennettä Mynämäen keskustan alueella sekä Kasitiellä (vt 8), Asemantiellä (mt 1930), Kustavintiellä (mt 192) ja Mynämäentiellä (mt 1930).

Poliisi on näkyvästi läsnä tien päällä valvomassa liikennettä Mynämäessä ja lähialueilla. Poliisi valvoo myös yleistä järjestystä ja turvallisuutta kilpailukeskuksen ja Mynämäen keskustan alueella.

Pysäköinti

Ainoastaan talkoolaisparkki on maksutta käytössä talkoolaiselle, jonka autossa on talkooinfosta saatu pysäköintilupa. Aiemmasta viestistä poiketen talkooparkkiin voi ajaa ilman P-lupaa, lupa tarkistetaan alueelta poistuessa. Muista siis hakea talkooinfosta itsellesi pysäköintilupa! Talkooparkkialueet merkitty viestin lopussa olevaan karttaan.

Talkoolaisen telttamajoitus

Oman telttansa saa pystyttää talkoolaisen teltta-alueelle vapaasti, eli maastossa ei ole ruutuja. Alueelle kuljetaan Männistön puolijoukkueteltta-alueen läpi ja pellon alussa on pieni kyltti, jossa kerrotaan siitä, että talkoolaisten teltta-alue alkaa. Talkoolaisten teltta-alueen kartta on viestin lopussa. Kartassa sinisellä merkitty kävelyreitti alueelle.

Puolijoukkueteltat on kaikki myyty eteenpäin, niitä ei tänä vuonna ole tarjolla talkoolaisille.

Säähän varautuminen

Huomenna on tiedossa kevyttä vesisadetta aamuyöstä pitkälle iltapäivään ja senkin jälkeen on vielä ukkoskuurojen mahdollisuus ihan sunnuntai-iltaan asti. Varaudu siis sateenpitävällä asulla jalkineet mukaan lukien, ota mukaan vara- ja vaihtovaatteita ja hyödynnä Jukolan saunan pesu- ja saunomismahdollisuus. Sauna on talkoolaiselle ID-korttia näyttämällä maksuton!

Talkoolaistietoa ja palveluasenne

Talkoolaisen käsikirjassa on koottuna kaikki talkoolaisen tarvitsema tieto: Talkookäsikirja

Talkooinfo auttaa, mikäli tulee akuutteja ongelmia, eivätkä ne ratkea oman valiokunnan toimesta. Puhelin 040 850 8680.

Muista pitää kynä hampaiden välissä! Jos et tiedä, mistä on kyse, katso maanantain talkookoulutuksen tallenteesta (ainakin) ensimmäiset 21 minuuttia:  Koulutustallenne Teamsissa

Jukola-kannettavat myynnissä

Jukola-viikonloppuna toimitsijoiden käytössä olleita kannattavia DELL Latitude 3510 ja 3420 -tietokoneita myydään tapahtuman jälkeen alennettuun hintaan 575 € ja 695 €. Käytettyjen laitteiden takuuaika on yksi vuosi, laajennettavissa takuuaikana. Tilaus s-postilla dgsatait@datagroup.fi Maksu laskua vastaan. Lasku lähetetään tilauksessa ilmoitettu s-postiin. Toimitus tilausjärjestyksessä viimeistään heinäkuussa sen jälkeen, kun kannettavat tietokoneet on palautettu tehdasasetuksiin. Toimitus Postilla tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Kyselyt timo.kokko@kokkens.fi

Edelliset talkootiedotteet ovat luettavissa https://jukola.com/2022/talkoolaistiedote/

Omia talkootietoja voi katsoa oheisesta linkistä:

Henkilökohtainen ilmoittautumislinkki

Muutokset suoraan oman valiokunnan vastaavalle tai henkilölle, jolta olet saanut työvuorosi!

Terveisin talkoopäällikkö Timo Viljanen talkoo2022@jukola.com

 

Talkoolaisten majoitus Männistö-telttailualueen alapuolella olevassa pellossa.Kävele ohi Männistö-alueen etelään, niin tulet talkoolaisille varatulle pellolle.  Ei ruudutettu, voit vapaasti valita paikan pellolta.

Talkoolaisinfon sijainti. Sisäänkäynti on muuttunut pohjoispuolelta tapahtuvaksi.

Talkootiedote kesäkuu I ja kenraaliharjoituskutsu

Tunnelma tiivistyy ja h-hetki lähenee! Vielä viimeinen ”tavallinen” viikonloppu edessä ja ensi viikko onkin sitten jo täyttä touhua!

Koulutus- ja infotilaisuus

Talkoolaiskoulutus maanantaina 13.6. klo 18 Turun AMK:n auditorio Lemminkäinen A173, Lemminkäisenkatu 30, Turku.

Ohjelma:

klo 18.00 Tilaisuuden avaus/Kilpailunjohtaja Petri Paukkunen
klo 18.05 Kuinka varmistamme hyvän asiakaskokemuksen?/Turun ammattikorkeakoulu (Annika Karppelin)
klo 18.20 Lukkari-Jukolan yleiset talkooasiat/pääsihteeri Mirkka Maisila, talkoopäällikkö Timo Viljanen ja turvallisuuspäällikkö Jari Ukkonen
klo 18.35  Valiokuntien esittelyt
klo 18.50  Kysymykset

klo 19.00  Toimistovaliokunnan talkoolaiskoulutus – muut valiokunnat kouluttavat muualla erikseen ilmoitettuina ajankohtina

Tapahtumaan voi osallistua myös etänä Etäosallistumislinkki

Tallenne tapahtumasta on katsottavissa esityksen jälkeen tuosta samasta, ylläolevasta etäosallistumislinkistä.

Paikalla on jaossa talkoolaisten pysäköintilupia, mutta ei muuta talkoolaismateriaalia!

Kenraaliharjoitus

Keskiviikko 15.6. Lukkari-Jukolan kilpailukeskus, Mynämäki

Harjoituksen keskeisin tarkoitus on testata kaikki Jukolan toiminnot liikenteenohjauksesta ja ravintolapalveluista alkaen sekä kouluttaa tuloslaskennan, Emit-nollauksen, lähdön, vaihdon ja maalitoimintojen talkoolaiset. Lisäksi tarkistetaan poikkeamatilanteita varten laadittujen ohjeiden toimivuus ja että talkoolaiset ymmärtävät ohjeet ja noudattavat niitä. Yksityiskohtaiset harjoitussuunnitelmat laaditaan valiokunnittain pienryhmässä. Kenraaliharjoituksessa tutustutaan myös kilpailukeskukseen.

Kenraaliharjoituspäivänä on myös mahdollista käydä talkooinfosta hankkimassa itselleen talkoomateriaalin, ID-kortin, t-paidan ja lippiksen tai huivin.

Aikataulu:

10.00-21.00 Tutustuminen kilpailukeskukseen. Valiokunnat ilmoittavat omille talkoolaisilleen valiokuntakohtaisen aikataulun

10.00-21.00 Toimitsijamateriaalien jakoa talkoolaisinfossa

15.00 Tervetulopuhe ja avainhenkilöiden esittely juhlalavalla

15:20-16:30 Toimitsijoiden kohdekoulutuksia toiminnoittain

15:20-16:10 ohjeet ”kilpailuun” osallistujille (Kenraaliharjoitusryhmä hoitaa) / juhlalava

16.15 joukkuemateriaalin nouto / kilpailuinfo

16.55 sisäänkirjaus avautuu

17.30 Harjoituskilpailun lähtö

18.05 vaihto sulkeutuu

18.20 uusintalähtö

18:50 maali suljetaan

19:20 Harjoituksen purku /juhlalavalla (sateella sporttihalli)

 

Harjoituskilpailun lisäksi eri valiokunnat kokoontuvat omien aikataulujen mukaisesti. Valiokunnat tiedottavat omista aikatauluistaan talkoolaisiaan. Kenraaliharjoituksessa on tarjolla ruoka ja kahvit klo 15-20. Kenraaliharjoitukseen ei ole järjestetty bussikuljetusta. Omilla kulkuneuvoilla saapuvat pysäköivät kenraaliharjoituspäivänä kilpailualueen länsipuolelle VIP- ja mediaparkkiin.

Talkoolaisalennukset kenraaliharjoituspäivänä kilpailukeskuksessa

Intersport: kaikki talkoolaiset saavat ke 15.6 klo 14-20 extra – 10%:n edun kaikista Intersport teltan jalkineista, vaatteista ja retkeilyvälineistä. Etu ei koske sykemittareita. Etu annetaan Jukola tarjous hinnoista. Etu on voimassa VAIN harjoitusmyyntipäivänä.

Suunnistajan kauppa: avoinna klo 16-20. Toimitsijoille ale 20% Jukolan hinnoista. Ale ei koske valaisimia ja emittiä

Jukola-kannettavat myynnissä

Jukola-viikonloppuna toimitsijoiden käytössä olevia kannattavia DELL Latitude 3510 ja 3420 -tietokoneita myydään tapahtuman jälkeen alennettuun hintaan 575 € ja 695 €. Tarkemmat tiedot seuraavassa tiedotteessa. Kyselyt timo.kokko@kokkens.fi

Pysäköinti

Kenraaliharjoituspäivänä keskiviikkona ja myös torstaina on talkoolaisen mahdollista käyttää VIP&Media- ja GPS-pysäköintialueita. Katso paikat kartalta: https://jukola.com/2022/info/yleiskartta/ . Perjantaista lähtien vain ja ainoastaan talkoolaisparkki on maksutta käytössä talkoolaiselle, jonka autossa on talkooinfosta saatu pysäköintilupa. Poikkeustilanteessa myös ajokorttia näyttämällä voi pysäköidä, jolloin liikenteenohjaaja tarkistaa talkoolaislistalta oikeuden. Viestin lopussa olevassa kartassa talkoolaisen pysäköintialueet sekä talkooinfo. Huomioi, että talkoolaisen asuntoautoparkki on vain etukäteen varatuille ajoneuvoille!

Terveisin talkoopäällikkö Timo Viljanen talkoo2022@jukola.com

 

 

 

Talkootiedote toukokuu II

Tällä viikolla veisataan jo Suvivirttä ja Jukolan tapahtumaviikko alkaa parin viikon päästä. Hienoa, että juuri sinä olet mukana!

Työvuorot

Työvuoroista onkin jo suuri osa jaossa, toivottavasti sieltä löytyy sinulle sopiva tehtävä ja ajanjakso. Vaikka kyse onkin vapaaehtoistoiminnasta, on työvuoroon ilmoittautuminen siinä mielessä sitova, että mahdollisen esteen tullessa tietoon, on siitä välittömästi ilmoitettava vuoron antajalle tai oman valiokunnan vastaavalle. Aina on toki mahdollista, että yhtäkkiä joutuu tilanteeseen, jolloin ei vain pysty ilmoittamaan poisjäännistä etukäteen, mutta toivomme kaikkien talkoolaisten ymmärtävän vastuunsa myös muita kohtaan. Vaikka ”sota ei yhtä miestä kaipaakaan” pätee tähänkin tapahtumaan, aiheuttaa ilmoittamaton poissaolo huomattavia lisätöitä ja ongelmia niin järjestävastuussa oleville kuin myös muille saman tehtäväosan talkoolaisille.

Kulkeminen Mynämäkeen

Kuljetuskyselyssä vain 16 talkoolaista ilmoitti tarvitsevansa kyydin Mynämäkeen. Koska eri työtehtävien vuorot alkavat eri aikoina, pitää valitettavasti todeta, ettei käytännössä mitenkään ole mahdollista järjestää yhteiskuljetusta. Tämän vuoksi onkin perustettu oma Facebook-sivu, jossa talkoolaiset voivat niin tarjota kyytiä Mynämäkeen kuin myös ilmoittaa kyytitarpeestaan. Talkookyydin FB-sivu Kyytien sopiminen on tarkoitettu vain talkoolaisille, siksi sivustolla ei mainita mitään Jukolasta, jotta sivu ei löydy hakukoneilla. Kaikki kyyditykset tapahtuvat täysin omalla vastuulla.

Julkinen liikenne Mynämäkeen

Mynämäki ei kuulu Turun seudun joukkoliikennejärjestelmä Föliin, kuten eivät myöskään kuulu naapurikunnat Nousiainen ja Masku. Fölillä pääsee ainoastaan Raisioon asti. Bussiin noustessa matka pitää maksaa perille asti, sitä ei voi maksaa osittain eri järjestelmien lipuilla.

Turun linja-autoasemalta pääsee Mynämäkeen kolmen eri konseptin alla olevilla vaihtoehdoilla:

TLOn bussit 118, 119 ja 119E: TLOn bussi 118 – 119E

Onnibus M8 ja F28: Onnibus

Turku – Valmet Automotive – Uusikaupunki Express: Autotehdas-express

Edellisten yhdistelmäaikataulu ja mahdollisuus ostaa matkalippu: https://liput.matkahuolto.fi

Turun rautatieasemalta ja Kupittaalta Mynämäkeen pääsee junalla: www.vr.fi . Mynämäen asemalta kilpailukeskukseen on noin 4 km matka, jonka voi kävellä tai kulkea kyseistä väliä junan saavuttua kulkevilla Jukola-busseilla. Talkoolainen pääsee bussissa maksutta henkilökohtaista talkoo-ID-korttia näyttämällä, muuten matka maksaa 5 € suuntaansa. Tarkemmat tiedot tästä bussista: https://jukola.com/2022/jukola-bussi/

Terveisin talkoopäällikkö Timo Viljanen talkoo2022@jukola.com

Talkoolaistiedote maaliskuu 2022

On ilo saada sinut mukaan tapahtuman talkoolaiseksi! Valon määrän lisääntyminen kertoo kevään etenemisestä, vaikka talvisia päiviä ja erityisesti öitä on vielä tarjolla. Enää 12 viikkoa itse varsinaiseen tapahtumaan! Saat tässä perustietopaketin itse tapahtumasta ja edelleen jokainen valiokunta jatkaa rinnalla omaa tiedottamistaan.

Saapuminen kilpailukeskukseen

Kilpailukeskus sijaitsee Mynämäen Urheilukeskuksessa, kaksi kilometriä Mynämäen keskustasta, kirkolta, Turun suuntaan. Mikäli asut lähistöllä, suosittelemme auton jättämistä kotiin ja kulkemista esim. polkupyörällä, jolla pääsee ihan kilpailukeskukseen asti, jossa fillariparkki. Henkilöautolla paikalle saapuville talkoolaisille on varattu kaksi talkooparkkialuetta Asemantien varresta noin kilometrin etäisyydellä kilpailukeskuksesta. Talkooparkkiin ovat oikeutettuja vain talkoolaiseksi ilmoittautuneet, joiden autossa on näkyvillä talkooparkkipysäköintilupa. Luvan saat talkooinfosta tai ensimmäisellä kerralla myös parkkipaikalta henkilötodistusta näyttämällä. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten suosi kimppakyytejä. Lähdethän matkalle hyvissä ajoin, sillä tiet ruuhkautuvat kilpailijoiden ajoneuvoista.

Julkiset kulkuneuvot ovat myös käytettävissä, Mynämäkeen pääsee niin TLO:n paikallisliikenteen busseilla 118 ja 119 kuin kaukoliikenteen busseilla. Mikäli olet tulossa Turusta tai kauempaa ja tarvitset bussikyytiä, osallistu talkoolaisrekisteröintijärjestelmän sinulle henkilökohtaisesti lähettämään kyselyyn.
Kyselyllä kartoitamme kuljetustarvetta ja järjestämme tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan talkoolaiskuljetuksia Turusta Mynämäelle ja takaisin.

Mynämäkeen pääsee poikkeuksellisesti Jukola-viikonloppuna myös junalla, jopa Pendolinolla! Mynämäen asemalta on noin 4 km kilpailukeskukseen. Matkalippuja voi ostaa VR:n sivuilta.

Majoitus

Talkoolaisille on tarjolla kolme erilaista maksutonta majoitusvaihtoehtoa:

 • Voit yöpyä omassa teltassa siihen varatulla alueella, joka sijaitsee noin puoli kilometriä kilpailukeskuksesta. Ei tarvita etukäteisvarausta, teltan saa pystyttää parhaaksi katsomakseen paikkaan, kunhan pysyy aidatulla alueella eikä mene metsän puolelle. Ota mukaan oma teltta, makuupussi ja -alusta ym. mitä majoitukseen tarvitset. Huomioithan tulentekokiellon!
 • Koulumajoitus sijaitsee Mynämäen keskustassa Laurin koululla (tai viereisellä lukiolla) kahden kilometrin kävelymatkan päässä kilpailukeskuksesta osoitteessa Virastotie 3, Mynämäki. Omat petivaatteet + makuualustat ym. mukaan. Koulumajoitukseen pitää ilmoittautua. Sitä varten on oma ilmoittautumislinkkinsä: Koulumajoitus
 • Jos olet liikkeellä asuntoautolla, on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä tarjolla oma pysäköintialue, jonne on kuitenkin mahdollista ajaa viimeistään perjantaina 17.6 ja sieltä voi poistua aikaisintaan sunnuntaina 19.6. klo 13. Erityisesti lauantaina 18.6 paikalle ei voi ajaa eikä sieltä voi poistua! Etutelttoja ei saa pystyttää, sähköä ei ole tarjolla eikä auton ulkopuolella saa käyttää grillejä yms. Vessat löytyvät kilpailukeskuksesta. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä —> (linkki asuntoautovaraukseen)

Ruokailu

Talkoolaisille on työvuorojen yhteydessä tarjolla ruokaa sekä kahvia Sporttihallissa sijaitsevassa talkooravintolassa kilpailukeskuksessa. ID-korttia näyttämällä saat aterian ja kahvit. Muiden ruokapisteiden tuotteet ovat maksullisia, samoin ruokailu omien työvuorojen ulkopuolella. Talkooravintola on auki keskiviikosta lähtien koko kisaviikonlopun ajan, tarkempi aikataulu myöhemmin. Koulumajoittujille on koululla tarjolla aamiaista.

Talkooinfo

Talkooinfo sijaitsee Sporttihallissa talkooravintolan vieressä ja kulkureitit sinne opastetaan erikseen kilpailuviikolla. Samassa rakennuksessa ovat myös VIP-tilat sekä mallasrasti. Kaikkiin näihin ovat omat erilliset sisäänkäyntinsä. Talkooinfo on auki seuraavasti:

 • ke 15.6. klo 10 – 21 (kenraaliharjoituspäivä)
 • to 16.6. klo 12 – 18
 • pe 17.6. klo 8 – 21
 • la 18.6. klo 8 – 24
 • su 19.6. klo 0 – 14

Talkooinfossa jokaiselle talkoolaiselle jaetaan:

 • henkilökohtainen ID-kortti kaulanauhalla
 • pysäköintilupa talkooparkkia varten (tarpeen mukaan)
 • T-paita ja lippis/tuubihuivi

 

Maksulliset talkootuotteet

Jokaisella talkoolaisella on oikeus tilata itselleen myös muita Lukkari-Jukola-tuotteita vain talkoolaisille tarkoitetulta verkkokaupan sivulta alennettuun hintaan. Linkki talkoolaisten omaan verkkokauppaan on lähetetty sinulle sähköpostiin tämän tiedotteen mukana maaliskuun lopulla. Tarvittaessa tuotteita voi noutaa ja sovittaa Sanserin Turun pisteellä Logomon vieressä, Vaunukatu 11, Turku (044-7570 631). Avoinna arkisin vain sopimuksen mukaan. Käy kurkkaamassa mahtava tuotevalikoima ja tilaa itsellesi mieluisimmat tuotteet!

Kilpailuaikataulu satunnaisen talkoolaisen silmin

 • Maanantaina 13.6 klo 18 järjestetään yleinen talkookoulutustilaisuus, johon on mahdollisuus osallistua myös etänä ja jota voi myöhemmin katsoa tallenteena. Useat valiokunnat järjestävät samassa yhteydessä omaa koulutustaan. Alustava koulutuspaikka Turun AMK:n auditorio, Lemminkäisenkatu 30, Turku.
 • Keskiviikkona 15.6 klo 17 jälkeen järjestetään kilpailun kenraaliharjoitus. Harjoituksen keskeisin tarkoitus on testata kaikki Jukolan toiminnot liikenteenohjauksesta ja ravintolapalveluista alkaen sekä kouluttaa tuloslaskennan, Emit-nollauksen, lähdön, vaihdon ja maalitoimintojen talkoolaiset. Lisäksi tarkistetaan poikkeamatilanteita varten laadittujen ohjeiden toimivuus ja että talkoolaiset ymmärtävät ohjeet ja noudattavat niitä. Yksityiskohtaiset harjoitussuunnitelmat laaditaan valiokunnittain pienryhmässä. Kenraaliharjoituksessa tutustutaan myös kilpailukeskukseen. Tästä saat tarkemmat tiedot omalta valiokunnaltasi.
 • Perjantaina 17.6 kilpailukeskus ja -info avataan klo 8, suurin osa kilpailijoista saapuu paikalle ja suoritetaan kaikkien järjestelyjen ja rakennelmien viimeistelytyöt.
 • Lauantaina 18.6. aamu alkaa jo kiireisenä ja klo 13 ovat viralliset avajaiset. Venlojen viestin lähtö tapahtuu klo 14, Venlojen viestin voittaja maalissa klo 17. Klo 19 järjestetään Jukolan juhla ja Venlojen viestin palkintojenjako. Klo 21 Jukolan iltahartaushetki metsäkirkossa. Viimeiset venlat saapuvat maaliin klo 22.30. Jukolan viestin lähto tapahtuu auringon laskiessa klo 23.
 • Sunnuntaina 19.6 Jukolan viestin voittajan odotetaan saapuvan maaliin klo 6.51 ja viimeiset juoksijat saapuvat maaliin klo 15. Sitä ennen jo aamulla klo 9.40 tapahtuu palkintojenjako. Kilpailukeskus ja -info suljetaan klo 16.

Muut talkooedut

 • Jokainen talkoolainen on talkootehtäviään suorittaessaan vakuutettu.
 • Kukin talkoolainen on oikeutettu työvuoron siitä kärsimättä maksutta saunomaan Jukolan saunassa, joka sijaitsee mallasrastin vieressä.
 • Elokuussa järjestetään kaikille talkoihin osallistuville karonkka Turun keskustassa Panimoravintola Koulussa. Tarjolla on ohjelman lisäksi iltapalaa. Tarkemmat tiedot ja ajankohta kerrotaan myöhemmin.

Talkoolaisena

Muistathan, että talkoolaisena edustat Jukolan viestin järjestäjiä ja toimit myös asiakaspalvelijana. Jukolan viesti on ensisijaisesti urheilukilpailu ja kaikissa asioissa kilpailijoiden etu menee talkoolaisten edun edelle! Me talkoolaiset olemme tapahtumassa mukana mahdollistamassa maailman parhaan urheilutapahtuman!

Talkoolainen kilpailijana

Talkoolainen vastaa itse siitä, että noudattaa Suomen Suunnistusliiton sivuilta löytyviä lajisääntöjä eikä tee talkoissa sellaista työtä, jonka avulla voi saada itselleen etua tai tietoa, joka vaikuttaa kilpailusuoritukseen. Jos olet epävarma, ota yhteys oman tiimisi vetäjään, joka selvittää asian.

Tiedotus

Talkoolaisen käsikirja on tulossa tapahtuman sivustolle talkoolaiset-osioon kesäkuun alussa. Sinne tulevat myös aluekartat ja muuta lisätietoa. https://jukola.com/2022/ ja siellä oikealla ylhäällä TALKOOLAISET-palkki. Seuraava yleinen talkootiedote lähetetään pääsiäisen jälkeen ennen vappua. Seuraa siis sähköpostiasi ja muista tarkistaa myös ”tarjoukset” -kansio!

 

 

Terveisin talkoopäällikkö Timo Viljanen, talkoo2022@jukola.com