OHJEITA MEDIALLE

Ohjeita Lukkari-Jukolaan saapuvalle medialle

Tervetuloa Lukkari-Jukolaan Mynämäkeen 18.-19.6. Tässä on kootusti ohjeita niin saapumisesta kilpailukeskukseen, median työskentelytiloista kuin valokuvausmahdollisuuksista.

 

MEDIAKESKUS: 

Lukkari-Jukolan mediakeskus sijaitsee Mynämäen urheilukeskuksen tenniskentällä sijaitsevassa teltassa keskellä kilpailukeskusta. Mediakeskuksessa on langaton verkko ja käytettävissä noin 50 pöytäpaikkaa sekä muita oleskelutiloja. Mediakeskuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Median ID-kortti ja kuvaajaliivi toimivat kulkulupana mediakeskukseen ja kuvaajille varatuille aluille. Työskentely näillä alueilla edellyttää ID-kortin / Photo-liivin näkyvillä pitämistä.

ID-kortit ja kuvaajaliivit luovutetaan mediakeskuksesta sen aukioloaikoina.

Mediakeskus on avoinna: 

  • perjantaina 17.6. kello 14–20
  • lauantaina 18.6. kello 10–24.00 ja
  • sunnuntaina 19.6. kello 00.00–14.00.

Suosittelemme, että urheilijoiden haastattelut tehdään ulkotiloissa, mutta mediakeskukseen voi myös tuoda urheilijan haastattelua varten.  Molempien viestien voittajajoukkueille järjestetään mediatilaisuus mahdollisimman pian maaliintulon jälkeen mediakeskuksessa.

Perjantaina 17.6. klo 18 mediakeskuksessa järjestetään ennakkoinfo, jossa ovat haastateltavina ratamestarit ja muutamia ennakkosuosikkijoukkueita. Tiedotamme tilaisuudesta tarkemmin ensi viikolla.

 

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI:

Medialle on varattu Lukkari-Jukolassa oma pysäköintialueensa. Alueen sijainnin näet tässä ohjeessa olevasta karttalinkistä. Seuraa järjestäjän opasteita saapuessasi median parkkiin.

Median pysäköintilipulla varustetut autot ohjataan mediaparkkiin. Pidä pysäköintilippu auton tuulilasin sisäpuolella näkyvästi esillä kilpailukeskukseen saapuessasi. Pysäköintilupa lähetetään tämän viestin mukana niille, jotka ovat sen tarpeesta akkreditoinnin yhteydessä ilmoittaneet. 

Kilpailukeskukseen saapumiseen on hyvä varata riittävästi aikaa. Oletettavasti ruuhkaa on etenkin lauantaina kello 10–14.

 

OHJEITA KUVAAJILLE:

Valokuvaajille järjestetään monia mahdollisuuksia kuvata kilpailutapahtumia niin kilpailukeskuksessa kuin metsärasteillakin. Järjestettyihin kuvauskierroksiin osallistuminen edellyttää Jukola-valokuvaajaliivin pitämistä. Liivit luovutetaan ilmoittautumisen yhteydessä kuittausta vastaan niille, jotka ovat sen akkreditoitumishakemuksessa ilmoittaneet tarvitsevansa. Liivit on ehdottomasti palautettava tapahtuman päätteeksi.

Kuvausjärjestelyistä ja -käytännöistä pidetään infotilaisuus mediakeskuksessa lauantaina 18.6. kello 11.15 ja klo 13.15. Mediakeskuksessa on lisäksi saatavilla kattavat tiedot kuvausmahdollisuuksista.

Muistutus: Kuvausdronejen käyttö on ehdottomasti kielletty.

 

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ: 

Lukkari-Jukolan verkkosivut
https://jukola.com/2022/

Ilmoittautuneet joukkueet
https://registration.jukola.com/?kieli=fi&kisa=j2022&view=1

Online-tulospalvelu
https://online.jukola.com/tulokset/fi/

Jukolan kuvapankki
https://jukola.smugmug.com/

Kilpailukeskuksen kartta, jossa merkittynä myös median pysäköinti
https://jukola.com/2022/info/kilpailukeskuksen-kartta/

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

YHTEYSTIETOJA:

Kilpailun johto ja tärkeimmät toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja: Petri Paukkunen, 0400-669203, petri.paukkunen@jukola.com

Pääsihteeri: Mirkka Maisila, 040-5617173, mirkka.maisila@jukola.com

Viestintä- ja mediapäällikkö: Sanna Nyman, 040-5962200, sanna.nyman@jukola.com

Kartta- ja ratapäällikkö: Pekka Lapila, 050-5485833, pekka.lapila@jukola.com

Ratamestarit: Maippi Antikainen, 050-5110756, maippi.antikainen@jukola.com ja Heikki Andersson, 0440-745555, heikki.andersson@jukola.com

Tulospalvelu: Antti Suonpää, 040-5329450, antti.suonpaa@jukola.com

Tekninen asiantuntija: Jaakko Lajunen, 040-0142222, jaakko.lajunen@jukola.com