ILMOITTAUDU MUKAAN

Mikä olisi sen hienompaa, kuin kokea Jukolan yön taika ja olla samalla järjestämässä Suomen suurinta ja hienointa suunnistustapahtumaa! Lukkari-Jukola rakennetaan lähes täysin talkoovoimin, joten jokaisen talkoolaisen työpanos on tapahtuman onnistumiselle tärkeä. Tuu säkin mukaan!

Jukolan viesti suunnistetaan ensi kesänä 17.6-19.6.2022 Mynämäessä. Viesteissä on mukana noin 20 000 suunnistajaa ja talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan noin 1 500. Kaikkiaan kisapaikalla vierailee kisaviikolla lähes 50 000 kävijää. Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 17.-19.6.2022. Ahkerille toimitsijoille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa sekä erilaisissa muissa tehtävissä jo kuukausia ennen kisaviikonloppua.

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville talkoolaisille. Jukolan kilpailukeskus Mynämäen urheilukeskuksessa on kuin kylä pienoiskoossa, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Ilmoittaudu mukaan ja tule osaksi Jukolan viestin tarinaa. Rekisteröitymällä Lukkari-Jukolan talkoorekisteriin jo nyt, saat sähköpostiisi ajankohtaisia ja tärkeitä talkoisiin liittyviä tiedotteita.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

Lisätietoa valiokunnista ja tehtävistä löydät täältä.

Mynämäessä nähdään!