SAAPUMINEN MATKAILUAUTO/VAUNUPAIKOILLE

Ohje matkailuauto/-vaunupaikoille saapumiseen

Lukkari-Jukolan matkailuautoille ja -vaunuille varatut alueet ovat jo miltei täynnä. Kyseisille alueille saa ajaa vain, mikäli on ennalta varannut ja maksanut paikan ilmoittautumisjärjestelmässä (ks. matkailuauto/ -vaunupaikan varaaminen).

Saapuessasi paikalle matkailuautolla/-vaunulla, seuraa opasteita ja valmistaudu alueelle sisään ajettaessa kertomaan oma nimesi + se nimi, jolla paikka on varattu. Paikan varanneille ei siis lähetetä etukäteen parkkilippuja, vaan alueelle pääsee vain, mikäli nimi löytyy listalta. Tällöin saat alueelle ajaessasi parkkilipun, joka tulee säilyttää näkyvällä paikalla tuulilasissa koko viikonlopun ajan. Parkkilippu tarkistetaan myös alueelta ulos ajettaessa.

Asuntoauto/-vaunualueet avautuvat perjantaina 17.6. klo 10:00 ja sulkeutuvat su 19.6. klo 16:00. Huomioithan, että etutelttaa tai katosta ei saa pystyttää, sähköä tai septitankin tyhjennysmahdollisuutta ei ole tarjolla eikä auton/vaunun ulkopuolella saa tehdä ruokaa. Autoa/vaunua pysäköitäessä on ehdottomasti seurattava pysäköinninopastajien ohjeita. Ajoneuvojen minimiväli toisiinsa on 4 metriä. Aggregaattien käyttö matkailuajoneuvoalueella on kielletty yöaikaan klo 22-07.