Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu 1.12.2021 kello 10:00 täällä: https://registration.jukola.com/. Seuran yhteyshenkilö ilmoittaa ja maksaa joukkueet ilmoittautumisjärjestelmässä.

Ilmoittautumisjärjestelmä on uudistunut eivätkä vanhat PIN-koodit ole enää käytössä. PIN-koodin sijaan ilmoittautumisessa täytyy käyttää seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoitteelle luotua Jukola-tiliä, jotta mm. edellisen vuoden sijoituksien mukaiset lähtönumerot säilyvät. Napapiiri-Jukolassa seuransa yhteyshenkilöinä toimineille ihmisille on lähetetty sähköpostitse ohje ilmoittautumisesta perjantaina 19.11.2021.

Ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna seuraavasti, 1.12.2021 alkaen:

  1. Aloita ilmoittautuminen luomalla Jukola-tili joko etukäteen Lukkari-Jukolan kotisivuilla tai ilmoittautumisen auettua osoitteessa registration.jukola.coma) Jos seurasi/yrityksesi/yhteisösi on osallistunut Napapiiri-Jukolaan vuonna 2021, muista luoda Jukola-tili käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, jonka kautta seura/yritys/yhteisö vuonna 2021 ilmoitettiin Jukolaan/Venloihin.
    b) Jos seurasi/yrityksesi/yhteisösi EI osallistunut Napapiiri-Jukolaan vuonna 2021, voitte itse päättää, kuka toimii seuran/yrityksen/yhteisön ilmoittajana/yhteyshenkilönä ja ilmoittaa joukkueet. Tämän henkilön täytyy luoda oma henkilökohtainen Jukola-tili.
  2. Ilmoita ja maksa joukkueet ja lisäpalvelut ilmoittautumisjärjestelmässä.
  3. Voit antaa seuran ilmoittajaoikeudet myös toiselle käyttäjälle ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kaikilla ilmoittajilla tulee olla henkilökohtainen Jukola-käyttäjätili.

 

Voit luoda Jukola-tilin ennakkoon 17.11. alkaen osoitteessa www.jukola.com/2022/kilpailijat/jukola-tili

Ilmoittautumisportaat ja hintatiedot löytyvät kilpailukutsusta: https://jukola.com/2022/kilpailijat/kilpailukutsu/