Nytt Jukola-konto har lanserats!

Ett nytt personligt Jukola-användarkonto tas i bruk i Lukkari-Jukola 2022. Redan nu hjälper kontot att förbättra evenemangsäkerhet och i framtiden kommer den att erbjuda bättre personlig service för Jukola-besökare.

Att registrera till det här nya kontot är obligatoriskt för dem som anmäler lag. De personer, som var föreningarnas kontaktpersoner i Napapiiri-Jukola har fått en e-post om hur man registrerar sig till Jukola-konto för första gången den 18 november. Om du tycker att du borde ha fått ett sådant meddelande men har inte sett den, kolla också ”spam” och ”erbjudanden”. Om meddelandet inte finns där heller, skicka e-post till toimisto.2022@jukola.com (Jukola kontor).

Vi rekommenderar att alla som deltar i Venla eller Jukola kavle skapar sig ett Jukola-konto. Instruktioner och mer information finns här: https://jukola.com/2022/sv/jukola-anvandarkonton/