Uusi Jukola-tili on avattu!

Uusi Jukola-tili on lanseerattu!

Lukkari-Jukolassa 2022 otetaan käyttöön uusi kilpailijakohtainen Jukola-käyttäjätili. Se parantaa jo nyt tapahtumaturvallisuutta ja tarjoaa jatkossa Jukola-kävijöille parempaa henkilökohtaista palvelua.

Tälle uudelle tilille kirjautuminen on pakollista kaikille niille, jotka toimivat seurojen ilmoittajina. Napapiiri-Jukolassa joukkueidensa ilmoittajina toimineille on jo tällä viikolla lähetetty sähköpostitse ohjeet ensimmäisestä Jukola-tilille rekisteröitymisestä. Mikäli olet sitä mieltä, että viestin olisi pitänyt tavoittaa sinut mutta sitä ei näy, tarkista myös roskaposti ja tarjoukset. Ellei viestiä löydy sieltäkään, lähetä postia osoitteeseen toimisto.2022@jukola.com.

Suosittelemme Jukola-tilin luomista myös kaikille Jukolan tai Venlojen viestin osallistujalle. Ohjeet ja lisätietoa löydät tältä sivulta