Jukola-sivut päivittyivät sujuvasti

Jukolan verkkosivut ovat kuin Jukolan maasto ja kartta – paljon samaa tunnelmaa, mutta joka vuosi aina vähän uutta. Lukkari-Jukola päivitti Jukolan verkkosivut oman graafisen ilmeensä mukaiseksi ja sivujen toteutuksesta vastasi kisaisännän toiveiden mukaisesti ja totutusti jo usean vuoden kokemuksella Zoneatlas.

Jukola.com sivuista vastaava Tuomo Vuorenpää hykerteli tyytyväisenä päivityksen jälkeen. ”Sivujen ulkoasun ja toiminnallisuuksien muokkaaminen oli erittäin sujuvaa ja miellyttävää. Zoneatlas löysi sivustolle raikkaan ilmeen, jota täydensimme maastosta otetuilla kuvilla. Kaikki sujui erittäin tehokkaasti ja palaveritkin olivat miellyttävän sujuvia. Suunnistustermein: kaikki rastit menivät nappiin”.

”Lukkari-Jukolan markkinointi- ja viestintätiimi on täynnä alan ammattilaisia, ja yhteistyö kehitystehtävissä on sujunut loistavasti ja tekeminen on ollut hauskaa. Odotan jo innolla itsekin tapahtumaan osallistumista”, Zoneatlaksen Teemu Joensuu hehkuttaa.

Samalla lisättiin myös yhteisiä toiminnallisuuksia, jotka siirtyvät myös seuraaville Jukoloille. ”Viestien kategorioita ja suodatusta halusimme mukaan, jotta lukija löytäisi helposti haluamaansa teemaan kuuluvat asiat. Myös Kaukametsäläiset ry näki tämän tarpeellisena lisänä tuleviinkin viesteihin”, kertoi Vuorenpää kilpailukutsujen julkaisurupeaman lomassa.