Kuntalaisinfossa yli 60 kuntalaista

Lukkari-Jukola järjesti tiedotustilaisuuden kuntalaisille 13.11. Tilaisuudessa esiteltiin Lukkari-Jukola -tapahtumaa ja sen vaikutuksia etenkin kisaviikonloppuna 17.-19.6.2022.

Kilpailunjohtaja Petri Paukkunen kertoi kisan yleisiä asioita.  Alueen tiestöä suljetaan kisan ajaksi. Paikallisille asukkaille jaetaan ajoluvat, joten heidän kulkunsa ei esty kisaviikonloppuna.

Pääsihteeri Mirkka Maisila kertoi etenkin kilpailijoiden saapumisesta ja majoittumisesta.  20 000 kilpailijaa majoittuu kisapaikan lähistöllä. Jo ennen kisaviikonloppua useat joukkueet harjoittelevat lähimaastoissa. Paikallisten kannattaa tarjota majoitusmahdollisuuksiaan suunnistajille, sillä useat joukkueet ovat halukkaita majoittumaan sekä kisaviikonloppuna että sitä ennen.

Timo Viljanen kertoi talkoolaistyöstä ja talkoolaisten eduista. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 17.-19.6.2022, mutta myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa. Suurimpaan osaan tehtävistä ei tarvita etukäteisosaamista.

Kisakeskuksen rakenteista vastaava Reima Rantanen kertoi urheilukeskukseen jo tehdyistä ja tehtävistä mittavista rakennusurakoista, joista mainittakoon tietoliikenneyhteydet, vesi, viemäröinti ja sähkö, vessat, esityslava ja erilaiset telttarakenteet.

Tilaisuudessa oli aktiivinen, positiivinen ilmapiiri. Osallistujat tekivät hyviä, tarkentavia kysymyksiä esim. paikallisten asukkaiden kulkuväylistä ja urheilukeskuksen muusta käytöstä ennen kisaa. Hyviä kysymyksiä tuli jokaisen esityksen osan yhteydessä.

Lopuksi halukkaat kävivät Reima Rantasen kanssa kiertämässä urheilukeskuksen aluetta.

Kilpailunjohtaja

Petri Paukkunen
+358 40 066 9203
petri.paukkunen@jukola.com

Pääsihteeri

Mirkka Maisila
+358 40 561 7173
mirkka.maisila@jukola.com