Kisakeskuksen kaapeloinnit käynnistyivät

Pikkukaivureista oli paljon apua kaapeloinnin yhteydessä. Kuva: Jarmo Jokila.

Lukkari-Jukola on sen kokoinen tapahtuma, että sähköä tarvitaan enemmän kuin Mynämäen monipuolinen urheilukeskus nykyisellään pystyy tarjoamaan. Lauantain 20.11. talkoissa aloitettiin kaapeloinnit eri tarkoituksiin käyttäen ojien kaivuussa apuna kahta pientä kaivinkonetta. Samaan aikaan Timo Kokon johdolla edistettiin maalin toimintojen rakentumista.

Alueelle rakennetaan pysyväksi puistomuuntaja, johon kaapelointia tulee 300 metriä. Muuntaja parantaa samalla urheilukeskuksen sähkön saantia pitkään tuleville vuosille.

Toinen tärkeä kohde on yleisöä ja kilpailijoita palveleva kuvaa ja ääntä välittävä screeni, joka sijoittuu vaihto- ja maalialueen taakse metsän reunaan suunnattuna pohjoiseen, jotta auringosta olisi mahdollisimman vähän haittaa. Screenin kaapelointia tulee 150 metriä.

Urheilukeskukseen on vedetty valokuitu jo vuosi sitten. Sitä tarvitaan tietoliikenteen moninaisiin toimintoihin eli lisäkaapelointiakin tarvitaan.

Naisten superpesiksen tasoinen kuuluttamo tulospalveluineen palvelee myös Lukkari-Jukolan vastaavissa toiminnoissa kotipesän takana. Tenniskentälle sijoittuva lehdistöteltta saa oman langattoman nettinsä toimittajien ja järjestäjien käyttöön.

Aikanaan puolustusvoimat kaapeloivat maastoon rasteja TV-tuotannon tarpeisiin. TV-tuotanto vastaa omista kaapeloinneistaan kisakeskuksessa ja lähestymisrastille.

Jarmo Jokila