Jo yli 10 000 ilmoittautunutta

Lähes 1000 joukkuetta on ilmoittautunut niin Venlojen viestiin kuin Jukolan viestiin. Ilmoittautuneita on siten yhteensä jo 10538. Hieno määrä jo tässä vaiheessa – ja ilmoittautumisaika sen kuin jatkuu vielä peräti 31.5. asti! Nyt on vielä huomiseen asti tarjoushinta voimassa, joten kerää joukkue ja ilmoittaudu mukaan kokemaan hienoja elämyksiä!

Muutamia poimintoja ilmoittautuneista tähän mennessä: Venlojen viestiin Espoon Suunta on ilmoittanut 12 joukkuetta, Helsingin Suunnistajat 22, Kangasala SK 13, Tampereen Pyrintö 20 ja ensi vuoden Jukola-järjestäjä OK Trian 11 joukkuetta.

Jukolan viestiin Espoon Suunta on puolestaan ilmoittanut 12 joukkuetta, Helsingin Suunnistajat 15, Kangasala SK 10 ja Tampereen Pyrintö myös 10 joukkuetta. Ulkomaalaisista otettakoon poimintana norjalainen NTNUI, joka ilmoitti 6 joukkuetta.

Kaikkihan yrittävät Jukolassa tehdä parhaansa ja katsoa mihin se riittää. Jukolassa on tunnetusti paljon myös työpaikkojen, ystäväporukoiden ja muiden yhteisöjen joukkueita. Otetaanpa niistäkin muutama poiminta, jotka osoittavat, että Lukkari-Jukolaan voi osallistua myös kieli poskessa tai ainakin vähemmän vakavalla mielellä:

Jukolan viestiin osallistuu Mynämäessä mm. seuraavat, toistaiseksi vähemmän tunnetut joukkueet (huom. myös yksi palindromien taitajajoukkue mukana):

 • Ei se oo niin justiinsa!
 • Etelä-Suomen Yhteislähtijät
 • Hamulan Hölökkeejät
 • Hungarian oldstars
 • Hyytiälän Huutajat
 • Ne vikatikit A. Kiven
 • Perämetsän Sarjaeksyjät

ja Venlojen viestiin seuraavat:

 • Edustusneitien comeback
 • Haaskannäköset
 • Hillittömät paahtajat ry.
 • Karieksen porraus
 • Selänpään Jäykät

  Siitäpä vain keräämään porukka ja ilmoittautumaan, niin saatte samalla motivaatiota kunnon nostamiseen!