Urheilu Mehiläinen mahdollistamassa turvallisen Lukkari-Jukolan


Urheilu Mehiläinen – urheiluvammojen ennaltaehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen asiantuntija – on solminut kumppanuuden Lukkari-Jukolan kanssa ensiapupalveluiden tuottamisesta ja kilpailukeskuksen pääensiavun rakentamisesta. Yhteistyö Jukola-toimijoiden kanssa on Mehiläiselle jo ennestään tuttua, sillä Mehiläinen on toiminut Jukolan yhteistyökumppanina jo usean vuoden ajan.

– On hienoa olla jälleen mukana yhdessä Suomen suurimmista urheilutapahtumista. Näin yli satavuotiaana suomalaisena terveyspalveluiden toimijana olemme otettuja, että saamme olla varmistamassa tämän perinteikkään tapahtuman onnistumista tänäkin vuonna, kertoo Mehiläisen kehityspäällikkö Marika Mildh.

Pääensiapu sijaitsee keskellä kilpailukeskusta ja on avoinna koko tapahtuman ajan. Ensiavussa työskentelevältä hoitohenkilökunnalta saa apua muun muassa erilaisiin liikunta- ja tukielinvaivoihin, silmätapaturmiin ja haavojen hoitoon.

Urheilu Mehiläinen palvelee liikkujia ympäri Suomen tarjoamalla yksilöllistä palvelua urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa nopeasti ja sujuvasti. Moniammatilliset asiantuntijatiimit tukevat niin junioreiden kuin ammattiurheilijoidenkin terveyttä ja hyvinvointia. Urheilijoiden parissa työskenteleville ammattilaisille tarjoamme merkityksellistä työtä innostavassa ilmapiirissä omaa osaamista kehittäen. Me teemme kaikkemme, jotta sinä voisit antaa kaikkesi!