Tietopartio rakentamassa tietoliikenneverkkoa

Toimiva tietoliikenneverkko on keskeisessä osassa siinä, että esimerkiksi kilpailun tulokset saadaan reaaliaikaisesti eri kanaviin: televisioon, nettiin, sekä kilpailukeskuksen tulostaululle. Lukkari-Jukolan tietoliikenneverkon suunnittelu ja rakentaminen on vaativa tehtävä ja siinä talkoolaisten apuna on ollut varsinaissuomalainen IT-alan yritys Tietopartio Oy.

”Tietoverkon rakentamisen haastekerrointa Jukolaan lisää useana vuotena hankittu, epäyhtenäinen laitekanta ja toimiminen muussa kuin toimistoympäristössä, eli maasto-olosuhteissa”,  kertoo Tietopartion omistaja ja toimitusjohtaja Sampo Blom. ”Olemme mukana auttamassa vahvasti talkoohengessä. Meiltä useampi henkilö on mukana myös paikan päällä. Työskentelemme kolmessa vuorossa läpi Jukolan yön ja varmistamme, että kaikki toimii suunnitellusti”.

”Jukolan viestissä olemme mukana aivan ensimmäistä kertaa. Toivottavasti ehdimme töiden lomassa seurata myös kisaa ja aistia sitä kuulua Jukola-henkeä”, miettii Tietopartion toinen omistaja Jarkko Kauhanen.

Tietopartio on täyden palvelun talo, josta saa kaiken, mitä yritys tarvitsee it-ratkaisuissaan. Se tarjoaa tietokoneiden ylläpitoa avaimet-käteen -palveluna, tietoverkkojen suunnittelua sekä konesalipalveluita. Yrityksen uusi konesali on juuri valmistunut Turun sataman läheisyyteen, jossa myös yrityksen toimisto sijaitsee.

Tietopartio Oy lyhyesti:

  • tietotekniikka-alan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa 12 työntekijää
  • perustettu vuonna 2010
  • kannattavasti kasvava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 1,3 milj€
  • asiakkaina 250-300 varsinaissuomalaista yritystä
  • toimivan johdon omistama