Lukkari-Jukolaa kahdesta näkökulmasta

Kuva yllä: Lukkari-Jukolan viimeinen rasti joutuu vielä hetken odottelemaan kisailijoita

Lukkari-Jukolan kilpailukeskus odottaa vielä kisailijoita, mutta jo nyt voimme makustella hienojen viestien olevan tulossa. Tunnelmaa löytyy varmasti ja jo nyt on aistittavissa kisajännityksen nousua. Seuraavat kuvat olkoon ryydittämässä näitä tunteita.

Tätä leveätä kaistaa tulevat Venlojen ja Jukolan viestin juoksijat lähtemään osuuksilleen. Saapa nähdä, pysähtyykö moni ja kääntyy kannoillaan vielä ihailemaan kisakeskuksen upeutta. Lisätään tähän kuvaan vielä täysi yleisömeri, joka kansoittaa nämä Mynämäen urheilukeskuksen kentät. Saamme varmasti kokea jälleen hienoja elämyksiä.

Tämä toinen näkökulma on puolestaan selostajien näkymä kisa-alueelle. Lämmin selostamo, äänentoistokapasiteettia riittävästi ja huolto pelaa – mitä muuta voisi selostaja toivoa! Tännehän kelpaa tulla jo odottelemaan Venlojen lähtöä, vaikka se tapahtuukin vasta lauantaina 18.6. klo 14.

Tervetuloa seuraamaan Lukkari-Jukolaa paikan päälle! Voit myös seurata viestiä Ylen kanavilta koko tapahtuman ajan.