Mallisuunnistukset

Kuva yllä: Reitti lauantaiseen mallisuunnistukseen (matkaa noin 3 km). Viitoitus alkaa opaspaalulta.
Taustakartta: Maanmittauslaitos, maastotietokanta avoimet aineistot

 

Kilpailuviikonlopun lauantaina on mallisuunnistus kilpailumaaston läheisyydessä. Kartan kartoitus, ratamerkinnät ja rastimääritteet vastaavat kilpailussa käytettäviä. Rasteilla on rastilippu ja koodi. Karttoja myydään kilpailuinfossa la 18.6.2022 klo 08.00 alkaen hintaan 10 €/kpl. Viitoitus mallisuunnistukseen alkaa kilpailukeskuskartassa osoitetusta pisteestä, matka harjoitukseen on noin 3 km. Viitoitus ylittää vilkkaasti liikennöidyn valtatie 8:n, ylityskohdassa on tilapäinen suojatie ja liikenteenohjaajat turvaamassa tienylitystä. Ylityskohta on avoinna lauantaina klo 09:00-17:00, muina aikoina tien ylitys on ehdottomasti kielletty!

Koska Venloille saattaa olla vaikeuksia ehtiä lauantain mallisuunnistukseen, niin vaihtoehtoinen mallisuunnistus on tarjolla perjantaina 17.6.2022 Paijulan maastossa. Rastipisteet samat kuin harjoituksessa #9 Paijula, Nousiainen. Harjoitusta myydään kilpailuinfossa alkaen perjantaina 17.6. klo 10:00 alkaen. Kartan kartoitus, ratamerkinnät ja rastimääritteet vastaavat kilpailussa käytettäviä. Rasteilla on rastilippu ja koodi.