Kisakeskuksessa monia palveluita tarjolla

Kuva: Kartta Lukkari-Jukolan kisakeskusalueesta ja keskeisimmistä palveluista.

Lukkari-Jukolan kilpailukeskuksessa on tämän viikonlopun (17.-19.6.) aikana paljon palveluita tarjolla. Kannattaa tulla käymään! Samalla saat kokea maailman suurimman suunnistusviestin tunnelmaa.

Ruokaa ja juomaa

Jukolan ravintolamaailman valikoimista löytyy varmasti kaikille sopivaa evästä.
Tarjontaa on laidasta laitaan; artesaaniburgereita, perinteisiä tapahtumaruokia, välimerellisiä pitoja, meksikolaisia makuja nachojen ja burritojen muodossa, New Yorkista inspiroituneita gourmet hodareita, maukkaita kala-annoksia, vegaanista ruokaa tarjoava Beanit-ravintola, kana-finger foodia ja maukkaita kotiruoka-annoksia.
Tietysti löytyy myös kahvit, pullat ym. sekä makkaraa. Liikuntahallin kupeesta löytyy myös mallasrasti.

Kauppoja

Jukolan alueella on paljon kauppoja ja putiikkeja, josta löydät monenlaisia tuliaisia. Isoimmat kaupat ovat urheilu- ja vapaa-ajan kaupat kuten Intersport, Keltamäki ja Suunnistajan kauppa, joiden satojen neliöiden teltoista löytyvät myös retkeilytarvikkeet, teltat, urheilujuomat ja monet muut tuotteet. Monet pienemmät kaupat tarjoavat monenlaisia tuotteita. Kannattaa tulla tutustumaan paikallisten yritysten tuotetarjontaan!

Puolustusvoimat

Puolustusvoimat lainaa tapahtumaan puolijoukkuetelttoja ja rakentaa Jukolan viestin sähköiset tietoliikenneyhteydet maastosta tulospalvelun ja television käyttöön. Puolustusvoimien osastolla pääset tutustumaan mm. moderniin maanpuolustukseemme. Osaston vieressä on sotilaskoti, joka tarjoaa tunnetusti maittavat sotkun munkit ja kahvit.

Ohjelmaa

Jukolan Juhlalavan tarjonnasta löytyy mm. seuraavaa:

Lauantaina 18.6.
klo 12.00 Puhallinorkesteri Nousteprassi esiintyy
19.00–20.30 Jukolan juhla ja Venlojen viestin palkintojenjako
20.30 Tuula Amberla ja Pieni Jazzorkesteri

Sunnuntaina 19.6.
9.40 Jukolan viestin palkintojenjako

 

Tule kokemaan Suomen suurimman liikuntatapahtuman ainutlaatuinen tunnelma!