Saapuminen Lukkari-Jukolaan

Toinen ilmoittautumisporras

Tässä artikkelissa on poimintoja INFO-valikossa aiemmin julkaistusta ohjeesta saapumiseen. Jos tulet junalla, bussilla tai asuntovaunulla/autolla, saat tietoja tuosta ohjeesta.

Jukolan vuoksi Mynämäen lähistöllä liikenne tulee lisääntymään. Sujuvuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi kehotamme kaikkia noudattamaan ohjeita.

Henkilöautolla saapuminen:

Henkilöautoja varten on varattu runsaasti parkkitilaa pelloilta noin 2 km etäisyydeltä kilpailukeskuksesta. Muistathan seurata opasteita, vaikka navigaattori neuvoisikin kulkemaan toista reittiä! Kilpailukeskus sijaitsee hyvin lähellä valtatietä 8, mutta etelästä tulevaa henkilöautoliikennettä ei ohjata Mynämäkeen asti suoraan valtatietä pitkin, jotta valtatie ei tukkiintuisi. Invaparkkipaikka sijaitsee kilpailukeskuksessa ja sinne on omat opasteet.

Kilpailukeskukseen tuleva liikenne ohjautuu kahdesta eri suunnasta. Saapuvan liikenteen toivotaan noudattavan alla olevan kartan osoittamia lähestymissuuntia. Jyväskylä/Keski-Suomi Porin kautta, ja Jyväskylän itäpuolelta saapuvat Tampereen kautta.

Opastuksen alku

Helsinki – Turku Moottoritie: Liittymä nro 8, käänny kohti Naantalia tielle E18.
Valtatie 9:n (Tampere) ja Valtatie 10:n (Hämeenlinna) suunta: E18 -tien liittymä, käänny kohti Naantalia.
Valtatie 8 (pohjoisesta): Muutama kilometri ennen Mynämäkeä
Opasteet ovat paikoillaan perjantaina 17.6.2022 klo 7.00, ja niitä on noudatettava.

Kaikki etelästä tuleva liikenne (pl. bussit, inva, VIP ja media) ohjataan pysäköintialueille Kustavintien (192) ja Mynämäentien (1930) kautta.

Liikenne ruuhkautuu, joten varatkaa riittävästi aikaa saapumiseen kilpailukeskukseen. Ruuhkautuminen on todennäköisintä lauantaina klo 10-14 välisenä aikana.

Jukolan liikennetilanteesta kerrotaan Yle Radio Suomen Turun lähetyksissä taajuudella 94,3 MHz.

Henkilöautojen pysäköintipaikat ovat maksullisia ja pysäköintiliput ovat ostettavissa kilpailuinfosta tai pysäköinnistä poistuttaessa. Henkilöautojen pysäköintimaksu on 20 euroa kilpailukeskuksesta ostettuna ja 25 euroa pysäköintialueelta ostettuna. Pysäköinnistä poistuttaessa käy käteis- ja korttimaksu. Pysäköintiliput tarkastetaan koko tapahtuman ajan poistuttaessa. Huomaa, että pysäköintimaksun suorittaneet ajoneuvot ohjautuvat jonottamatta omaa kaistaansa ulos pysäköinnistä.

Parkkipaikoille on kyltit sekä opastus. Parkkialueelle P4 ajetaan pohjoisesta Lepistöntien kautta (seuraa opasteita). Etelästä tultaessa alueille P1 ja P6 ajetaan Mietoistentien kautta (opastus alkaa tieltä 8 Kustavintien risteyksestä).

Osa pohjoisen suunnasta tulevista autoista saatetaan ohjata P5-alueelle Asemantien risteyksestä. Seuraa ehdottomasti liikenteenohjaajien ja opasteiden neuvoja!

Moottoripyörille (ja mopoille) on varattu oma pysäköintialue Vanha Turuntien läheisyydestä. Seuraa opasteita. Moottoripyörien parkki on myös maksullinen (20 euroa kilpailukeskuksesta ostettuna ja 25 euroa pysäköintialueelta ostettuna). Maksu tarkistetaan pois lähtiessä.

INVA-korttia tuulilasissa pitävät liikuntarajoitteiset ohjataan omaan pysäköintiin kilpailukeskukseen. Pysäköintilippu (20 €) lunastetaan kilpailuinfosta.

Polkupyörien pysäköinti tapahtuu kilpailukeskuksessa. Pysäköinti on maksuton. Kilpailukeskuksen läheisyydessä on pyöräilijöille opastettu oma lähestymisreitti.

Malttia liikenteeseen ja tervetuloa Mynämäkeen!