Kilpailunjohtaja tyytyväinen Lukkari-Jukolan henkeen

Petri Paukkunen

Kuvateksti: Lukkari-Jukolan kilpailunjohtaja Petri Paukkunen puhui Jukolan juhlassa ja Venlojen viestin palkintojenjaossa lauantaina.

Sunnuntaiaamuna uusintalähdön aikoihin Lukkari-Jukolan kisakeskuksessa tallusteli väsynyt mutta helpottuneen oloinen mies.
– Puhelin on soinut viikonlopun aikana hämmästyttävän vähän, kilpailunjohtaja Petri Paukkunen naurahti.
– Kisa on tietysti vielä käynnissä, mutta kaikki vaikuttaa sujuneen oikein hyvin.

Suurviesti on nielaissut projektina noin yhdeksän vuotta Paukkusen elämästä. Miltä nyt tuntuu? Kannattiko ottaa pitkä ja mittava urakka harteilleen?
– Ehdottomasti! Tämä on ollut hieno kokemus ja opetus – ei vain suunnistuskisojen järjestämiseen vaan yleisesti elämään.

Lukkari-Jukolan järjestelyt eivät tietenkään pääty vielä sunnuntaihin. Paukkunen arvioi, että kisakeskus on saatu purettua juhannukseen mennessä.
– Sitten on vielä raportointia sekä tiedonsiirtoa seuraaville järjestäjille. Talouspäällikön osalta hommat jatkuvat vielä pari vuotta.

Kilpailunjohtaja haluaa kiittää niin kilpailijoita, talkoolaisia ja kaikkia tapahtumaan osallistuneita hyvästä yhteistyöstä.
– Mielestäni tapahtumassa on ollut hyvä henki kaikkien kesken. Ainakaan minun korviini ei ole kantautunut kiukuttelua, Paukkunen toteaa.