Jukola-tili, lisätietoa tietojen käytöstä ja jakamisesta

Mitä tietojeni jakaminen seuran/tiimini ilmoittajalle tarkoittaa?

Kun valitset Jukola-tililläsi seurat, joiden joukkueissa olet käytettävissä Venlojen/Jukolan viestissä, helpotat joukkueen juoksujärjestyksen ilmoittajan työtä. Sinusta näkyy seuran ilmoittajalle ilmoittautumisjärjestelmässä vain nimi ja sähköpostiosoite.

Ilmoittaja pystyy kuitenkin sitten valikoimaan joukkueiden juoksijoita helpommin suoraan Jukola-tilin käyttäjien joukosta.

Kauanko kestää, että tietoni alkavat näkyä ilmoittajalle?

Muutama minuutti. Kun olet Jukola-tilillä valinnut olevasi jonkun seuran käytettävissä, kestää tiedon siirtymisessä seuran tietoihin ilmoittautumisjärjestelmään noin 1-3 minuuttia.

Miksi seuraani ei löydy listasta, jossa voin jakaa tietoni seuran ilmoittajalle? Kuinka seura saadaan listalle mukaan?

Mikäli seuran nimeä kirjoittaessasi tähän ei tule tarjolle yhtään seuraa, ei kyseistä seuraa vielä ole listoilla. Näin tapahtuu vain silloin, kun seura on ilmoittautumassa viestiin aivan ensimmäistä kertaa. Tällaisessa tapauksessa seuraa ei tietenkään voi vielä valita, vaan uusi seura täytyy ensin rekisteröidä ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumisjärjestelmän kautta uutta seuraa lisättäessä seuran hyväksyminen on toimistolla käsipelinä tehtävää työtä, joten on ymmärrettävää, että joskus uuden seuran hyväksymisessä saattaa kestää jonkin aikaa. Useimmiten esim. viikonloppuisin ja iltaisin toimistolla ei päivystetä. Niin kauan, kun uutta seuraa ei ole hyväksytty ilmoittautumisjärjestelmässä, ei seuran nimi tietenkään näy myöskään Jukola-tilin seuralistauksessa.

 

Katso myös yleisiä tietoja Jukola-tilistä »