ORIENTERA TILL MYNÄMÄKI

Jukola kavlen är det största finländska idrottsevenemang och den största orienterings stafetten i världen. På sommaren 2022 arrangeras den 73 Jukola kavlen och den 44 Venla kavlen – vilket betyder ju att det här evenemanget har långa traditioner! Det förväntas att ca 20 000 orienterare kommer till Lukkari-Jukola i Mynämäki för att tävla och njuta av sommarens bästa orienteringsevenemang.

Det är möjligt att resa till Lukkari-Jukola i Mynämäki med många olika transportmedel. Mynämäki ligger ganska nära Åbo, så det är enkelt att ta sig dit, oavsett om du väljer tåg, buss eller egen bil.

Med tåg:

Den närmaste tågstationen är exceptionellt i Virmo under Jukolaveckoslutet! Nästa sommars tidtabeller har publicerats och biljetterna kan redan köpas på VRs websidor.

Med buss:

Mynämäki ligger precis intill arenan och kan lätt nås med buss. Bussbiljetter kan skaffas i Matkahuolto och Onnibus nätbutiker. Både Matkahuoltos bussar och Onnibuss bussar stannar i närheten av tävlingscentrumet. Tävlingsplatsen kan nås från söder från Åbo och från norr från Björneborg. Det finns ocksä TLOs närtrafikens busförbindelser till Virmo från Åbo. Nästa sommars tidtabeller kommer att släppas närmare evenemanget.

Med bil:

Du kan också komma till Lukkari-Jukola med din egen bil. Närmare evenemanget kommer vi att publicera information om hur det är bäst att köra till tävlingscentrumet och kartor för att hjälpa dig planera din rutt.