SUUNNISTA SINÄKIN MYNÄMÄKEEN

Jukolan viesti on suurin suomalainen urheilutapahtuma ja maailman suurin suunnistusviesti. Kesällä 2022 Mynämäessä suunnistetaan 73. Jukolan viesti ja 44. Venlojen viesti – tapahtumalta löytyy siis jo pitkät perinteet! Lukkari-Jukolaan Mynämäkeen odotetaan 20 000 suunnistajaa kilpailemaan ja nauttimaan kesän parhaasta suunnistustapahtumasta.

Lukkari-Jukolaan Mynämäelle matkustaminen on mahdollista monella eri kulkuvälineellä. Mynämäki sijaitsee aivan Turun lähettyvillä, joten saapuminen Jukolaan on helppoa, valitsit sitten junan, bussin tai oman auton.

Tule junalla:

Junalla pääset Jukola-viikonloppuna poikkeuksellisesti Mynämäkeen asti! Ensi kesän aikataulut on jo julkaistu ja liput ovat jo myynnissä VR:n nettisivuilla.

Tule bussilla:

Mynämäkeen aivan kilpailukeskuksen tuntumaan pääsee helposti linja-autolla. Sekä Matkahuollon että Onnibussin vuorot pysähtyvät kisakeskuksen läheisyydessä. Kisapaikalle pääsee etelästä päin Turusta sekä pohjoisesta päin Porista. Turusta Mynämäkeen pääsee myös TLO:n paikallisliikenteen busseilla. Ensi kesän aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tule autolla:

Lukkari-Jukolaan saapuminen onnistuu myös omalla autolla. Lähempänä tapahtumaa julkaisemme tietoa opastuksesta ja karttoja avuksi ajoreitin suunnitteluun.