Tervetuloa talkoolaiseksi Lukkari-Jukolaan!

Jukolan viesti on Suomen suurin urheilutapahtuma ja maailman suurin suunnistusviesti. Vuonna 2022 Mynämäessä suunnistetaan 73. Jukolan viesti ja 44. Venlojen viesti. Viesteissä on mukana noin 20 000 suunnistajaa. Talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan noin 1 500. Kaikkiaan kisapaikalla vierailee kisaviikolla lähes 50 000 kävijää.

Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 17.-19.6.2022. Ahkerille toimitsijoille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa sekä erilaisissa muissa tehtävissä jo kuukausia ennen kisaviikonloppua.

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville talkoolaisille. Jukolan kilpailukeskus Mynämäen urheilukeskuksessa on kuin kylä pienoiskoossa, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Ilmoittaudu mukaan ja tule osaksi Jukolan viestin tarinaa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!