Lukkari-Jukola huipentui palkintojenjakoon ja lipun luovutukseen

Kuva Lipun luovutus_1080

 

Kuvateksti: Lukkari-Jukolan järjestelytoimikunnan Petri Paukkunen, Mirkka Maisila ja Reima Rantanen (oik.) luovuttivat Jukola-lipun Porvoon Jukolan järjestäjille, OK Trianin Heidi Liljeströmille ja Kalevi Iloselle. Tapahtumaa todistivat Jukolan viestin kolme parasta joukkuetta.

Sunnuntaiaamupäivän aurinko helli Lukkari-Jukolan päätösjuhlaa Mynämäessä. Juhlassa palkittiin yöllä suunnistetun Jukolan viestin 25 parasta joukkuetta.

Voiton kilpailussa vei kolmannen kerran peräkkäin ruotsalainen Stora Tuna IK. Seura sai palkinnoksi Jukolan viestin uuden Havuoksa, rauhan viiri -kiertopalkinnon, josta kilpaillaan seitsemän kilpailun ajan vuodesta 2022 alkaen.

Toiseksi viestissä sijoittui niin ikään ruotsalaisseura OK Ravinen. Kolmannen sijan nappasi kolmen joukkueen kirikamppailun jälkeen norjalainen NTNUI. Paras suomalaisseura oli viidenneksi sijoittunut Kalevan Rasti.

Porvoo kutsuu ensi vuonna

Lukkari-Jukolan järjestäjät saivat huokaista helpotuksesta luovuttaessaan päätösjuhlassa Jukola-lipun seuraavan vuoden Jukolan viestin järjestäjille. Porvoon Jukola ja Venlojen viesti järjestetään   17.–18.6. Porvoon kaupungin kaakkoispuolella, Epoon kylässä.