Tävlingsnummer för Lukkari-Jukolas lag har publicerats!

Toinen ilmoittautumisporras

Tävlingsnumren för Lukkari-Jukolas Venla och Jukola kavlen har nu publicerats. Som traditionen är i Jukola och Venla kavlen, är resultatet som uppnåddes i somras i Napapiiri-Jukola lagets startnummer i sommar. Om laget inte deltog i Napapiiri-Jukola, men deltog i Kangasala-Jukola 2019, har framgång i Kangasala-Jukola beaktagits i numreringen där det är möjligt. Klubbarnas första lag bär dock alltid klubbens lägsta tävlingsnummer.
Eftersom betydligt fler lag har anmält sig till Lukkari-Jukola än till Napapiiri-Jukola på sommaren 2021, kan startnumret för sådana lag som inte deltog / blev diskvalificerade / avbröt i Napapiiri-Jukola vara betydligt högre än man kanske skulle kunna önska sig till exempel enligt Kangasala-Jukolas resultat från sommaren 2019. Likaså kommer helt nya lag sannolikt att ha höga startnummer.
Man ska dock komma ihåg att både Venla och Jukola kavlen är långa, vilket betyder att oavsett placeringen på startraden har lagen flera sträck tid på sig att uppnå en bra resultat och därmed en bättre tävlingsnummer för Porvoo Borgå Jukola 2023.

Tävlingsnummer finns här:
https://registration.jukola.com/?kieli=sv&kisa=j2022&view=1