Lukkari-Jukolan joukkueiden kilpailunumerot on julkaistu!

Toinen ilmoittautumisporras

Lukkari-Jukolan Venlojen ja Jukolan viestin kilpailunumerot on nyt julkaistu. Kuten Jukolan ja Venlojen viestin perinteisiin kuuluu, on viime kesänä Napapiiri-Jukolassa saavutettu tulos tänä kesänä joukkueen lähtönumero. Mikäli joukkue ei osallistunut Napapiiri-Jukolaan, mutta oli mukana Kangasala-Jukolassa 2019, on tämä menestys otettu numeroinnissa huomioon mahdollisuuksien mukaan. Seurojen ykkösjoukkueet starttaavat kuitenkin aina seuran pienimmällä kilpailunumerolla.
Koska Lukkari-Jukolaan on ilmoittautunut huomattavasti enemmän joukkueita kuin Napapiiri-Jukolaan kesällä 2021, voi lähtönumero sekä Napapiiri-Jukolaan osallistumattomien että siellä hylättyjen ja keskeyttäneiden joukkueiden osalta olla huomattavasti korkeampi kuin esim. Kangasala-Jukolan vuoden 2019 sijoitus voisi antaa ymmärtää. Samoin täysin uudet joukkueet ovat todennäköisesti saaneet korkeita lähtönumeroita.
On kuitenkin muistettava, että Venlojen ja Jukolan viestien kestot ovat pitkiä, jolloin joukkueilla on lähtöpaikasta huolimatta useita osuuksia aikaa saavuttaa hyvä sijoitus ja siten parempi lähtöpaikka Porvoo Borgå Jukolassa 2023.

Lähtönumerot voit käydä katsomassa täältä:
https://registration.jukola.com/?kieli=fi&kisa=j2022&view=1