Jukolan viestin ilmoittautuminen avautui

Ensi kesänä Mynämäessä suunnistettavan Jukolan viestin ilmoittautuminen on nyt auki. Jukolaan ja Venloihin on ilmoittautunut parin ensimmäisen viikon aikana jo yli 2 000 suunnistajaa. Myös talkoolaisrekrytointi on auki ja lisää talkoolaisia tarvitaan vielä runsaasti.

Mynämäessä järjestettävän Lukkari-Jukolan kilpailunjohtaja Petri Paukkunen on tyytyväinen siihen, että ensi kesän Jukolan viestiin tuli runsaasti ilmoittautumisia jo muutamassa päivässä.

”Kisa on meidän osaltamme järjestämistä vaille valmis. On ollut sitä jo toista vuotta”, kertoo Paukkunen. ”Lisävuosi on tehnyt toki hyvää järjestelyille. Olemme pystyneet ratkaisemaan esimerkiksi kisakeskuksen liikenteeseen vaikuttavia asioita, jotka eivät olleet vielä vuosi sitten yhtä hyvällä mallilla.”

Ainoa asia, mikä Paukkusta hieman mietityttää, on tarvittavien talkoolaisten suuri määrä.

”Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville talkoolaisille. Suuri joukko Jukolan viestin faneja kiertää vuodesta toiseen talkoilemassa viikkoa ennen juhannusta, milloin missäkin päin Suomea.”

Paukkunen toivoo, että talkoolaisia on runsaasti liikkeellä myös ensi kesänä. ”Ilmoittautuminen talkoolaiseksi on erittäin helppoa Jukolan verkkosivujen kautta. Tulkaa mukaan tekemään kanssamme vuoden hienointa urheilutapahtumaa”, vetoaa Paukkunen.

Jukolan viestin järjestelytoimikunta on erittäin iloinen siitä, että tasavallan presidenttipari on lupautunut ensi kesän viestitapahtuman suojelijoiksi.

”Tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä ja rouva Jenni Haukiolla on molemmilla vahvasti juuret Varsinais-Suomessa, jossa viesti ensi kesänä suunnistetaan. Valtakunnan ykkösurheilutapahtuma on saanut arvolleen sopivat suojelijat”, kertoo kilpailunjohtaja Paukkunen.

Suomen suurin urheilutapahtuma, Jukolan viesti suunnistetaan ensi kesänä 18.-19.6.2022 Mynämäessä. Viesteissä on mukana noin 20 000 suunnistajaa. Talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan yli 1 500. Kaikkiaan kisapaikalla, Mynämäen urheilukeskuksessa, vierailee kisaviikolla lähes 50 000 kävijää. Kisan järjestävät Mynämäen Suunnistajat -52 ja Liedon Parma.

Lisätietoa tapahtumasta:
Petri Paukkunen
Kilpailunjohtaja
040 066 9203
petri.paukkunen@jukola.com