JUKOLATAIKOJA

Juhannustaikoja voi tehdä tietysti vasta juhannuksena, mutta jo ennen sitä on syytä laittaa pöytään Jukolataikoja. Seuraavassa muutamia vaihtoehtoja niihin:

 

1. Jos et ole aloitusosuudella, kerää seitsemän erilaista Jukolan mallimaaston rataa ja laita ne telttaan nukkumaan mennessäsi tyynysi alle. Näet unessasi oman Jukola-suorituksesi virheet.

2. Heti Jukola-kisakeskukseen päästyäsi riisu vaatteesi ja käy viereisessä mallimaastossa kolmella lähimmällä rastilla alasti. Jos poliisi ei sen jälkeen laita sinua telkien taakse, voit yrittää puhua itsellesi vielä jotain osuutta, vaikka seurakaverit ovatkin epäileväisiä.

3. Jukola-alueelle päästyäsi käy pesemässä edellisestä 25manna-viestistä pesemättä jääneet nastarisi ja suunnistushoususi lähimmällä ojalla. Ojan vastakkaisella puolella joku ottaa sinusta kuvia, jotka he laittavat Instagramiin. Yksi näitä kuvia katsellut saattaa olla sinun ex-puolisosi.

4. Aseta Jukolayönä kaksi peiliä toisiaan vasten ja katsahda niistä toiseen. Aseta piilolinssit paikalleen osuuttasi varten. Viereisessä peilissä näet tulevan puolisosi, mutta näet hänet vain hyvin hämärästi ja kahtena, sillä piilolinssien kanssa se nyt on sellaista tuhraamista aina.

5. Jos sopiva puoliso on jo kiikarissa, yritä päästä hänen kanssaan samaan joukkueeseen ja hankkiudu edelliselle osuudelle. Juokse Jukolan yö alasti, niin kyllä hän sitten varmasti kartanvaihdossa sinut noteeraa.

6. Askartele itsellesi juhannusvihta. Sen voit ottaa mukaan Jukola-saunaan. Saunavihdan heiluttelu antaa lisäpontta lupauksiisi seuraavaan Jukolaan mennessä kerätystä mahtavasta kunnosta, johon kuuluu parituhatta kilometriä hiihtoa ja Cooperin testin 3500 m suoritus.

 

Immu Pummi

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Immu Pummi-nimimerkin alla julkaistut sisällöt ovat täysin fiktiivisiä. Nimimerkki Immu Pummi tai tällä nimellä kirjoittava(t) henkilö(t) ei ole vastuussa sisällön perustella aiheutuvasta vahingosta tai väärinkäytöksistä. Lukijan omalla vastuulla on arvioida sisällön mielekkyys ja todenperäisyys. Myöskään Lukkari-Jukola, Jukolan viesti ja Kaukametsäläiset ry eivät ole vastuussa tämän nimimerkin alla tehtyjen sisältöjen käytöstä.